Sosem gondoltam volna, hogy ennyire bonyolult egy ilyen egyszerű feladat

Az ember szakemberként fog bele sokszor egy vállalkozás kialakításába. Én is így voltam ezzel, hiszen mondanom sem kell, hogy nem voltam elégedett a munkahelyemen azzal a minőséggel amit biztosítani tudtunk már az ügyfelek számára. Nem tudtam már azt a szolgáltatást nyújtani a hozzánk fordulók számára ami mellett nyugodtan hajthatom le a fejem és nyugodtan térhetek nyugovóra, tiszta lelkiismerettel, mert egységnyi idő alatt egyre több és több feladatot kellett ellátnunk, így nem igazán volt már rá lehetőség hogy valóban profi minőséget adjunk át az ügyfelek számára. Így aztán arra az elhatározásra jutottam, hogy alapítok egy saját céget. Tudtam, hogy nem könnyű feladat egy saját vállalkozás működtetése, de azt is tudtam, hogy megfelelő segítséggel a cégvezetést illetően a szakmai feladatokkal maximálisan boldogulni fogok.

Ennek szellemében már az első feladatokra is külső szakemberek segítségét kértem, nem csak a könyvelés és a jogi szabályozás tekintetében, hanem például a munkavédelem feladatait illetően is. Tudom ugyanis, hogy egy építőipari szolgáltatást nyújtó vállalkozás esetében iszonyatosan fontos, hogy egyrészt a jogszabályoknak megfelelően történjen a működés és a feladatellátás, másrészt pedig hogy a munkatársak biztonságban és magas szintű védelem mellett tudják végezni a munkájukat, hiszen nem szeretne egy tulajdonos sem azzal szembesülni, hogy munkahelyi baleset történt vagy hogy nem vár esemény kapcsán emberi egészség sérült.

Hála a jó égnek én találtam egy olyan céget az activesafety csapatában, akik nem csak mindenre odafigyelnek és tökéletes munkavédelmi oktatás és munkavédelmi rendszer kialakítása létrehozásával támogatják a cég életét és munkáját, hanem akik tényleg minden pillanatban figyelnek a hiányosságaimra, még akkor is, ha mondjuk azt gondolom, hogy a gépek üzembe helyezése egy egyszerű feladat, egy munkába állítási pillanatfeladat, és elfelejtem, hogy mint mindennek, ennek is van jogszabályi előírása, melyeket be kell tartani, még akkor is, hogy ha sokkal bonyolultabban írják le a folyamatot mint amilyen valójában. Hála a jó égnek az Activesafety most is mellettem volt és nem hagyta hogy hibát kövessek el.